Beantwoord

Ondernemer na corona lening

  • 8 October 2020
  • 3 reacties
  • 220 Bekeken

Hoi, 

 

Ik ben onlangs mijn businessplan en website aan het maken voor het starten van een bedrijf na de corona. Maar nu zit ik met een probleem. Ik ben onzeker als de bank nu geen lening zou geven?. Ik kan ook niet verder met werken aan mijn businessplan en website. Wand het materiaal dat ik moet kopen moet eigenlijk eerst naar België getransporteerd worden; Om dan mijn website enzovoort verder te kunnen maken en het materiaal in een maand tijd in te kunnen stellen dat we meteen kunnen verhuren en organiseren. 

 

Is er een mogelijkheid dat je naar de bank kunt gaan een uitleg geven over het idee om zo te kunnen weten dat ze het zouden doen als mijn businessplan klaar is? Wand kan mij niet veroorloven om alles te maken ook al klanten zoeken voor verhuur al dingen organiseren maar dan geen lening zou kregen als ik dit zou vragen.

 

Ik hoop dat iemand mij wat verder kan helpen.

 

icon

Beste antwoord van YannickB 9 October 2020, 13:41

Bekijk origineel

3 reacties

Reputatie 6

Hey @Anthony Pirlet ,

Alvast proficiat met je startende onderneming!

Op onze website kan je onze financieringsmogelijkheden bekijken en onderaan de pagina vragen om een afspraak te maken bij een adviseur die gespecialiseerd is in startende ondernemeningen.

Groetjes,

Lieze

Dus ik kan zonder businessplan en zonder bedrijf al vragen als het mogelijk is om in mij te investeren?

Reputatie 7

Hallo Anthony,

Ik kan je via deze site jammer genoeg niet zeggen of je in aanmerking zou komen voor een lening en je zal sowieso een businessplan nodig hebben. Dit document kan je daarbij helpen.

Je kan natuurlijk wel al op voorhand je project met ons bespreken. Daarvoor neem je best even contact op met onze ondernemersbank via 02 433 43 31.

Op deze pagina vind je alvast ook een checklist van stappen die je als beginnende ondernemer in grote lijnen dient te volgen.

Reageer