Handleiding

Wat te doen bij een overlijden?

  • 9 February 2021
  • 0 reacties
  • 3781 Bekeken
Wat te doen bij een overlijden?
Reputatie 7

Het is nooit makkelijk wanneer u iemand die u nauw aan het hart ligt, verliest. Vaak krijgt u in deze emotioneel moeilijke periode ook te maken met heel wat administratie. Daarom willen we u stap voor stap begeleiden bij alle formaliteiten waaraan u noodgedwongen dient te denken.

Via onderstaand overzicht leest u wie wat dient te doen bij een overlijden, welke diensten verwittigd moeten worden en welke documenten u dient te verzamelen.

Hebt u nog vragen? Aarzel niet om ze ons te stellen. 

Voor niet-bancaire contracten werkt BNP Paribas Fortis samen met Closure, een digitale service die de beëindiging en wijziging van contracten bij bedrijven, commerciële diensten en organisaties in naam van de overledene makkelijker maakt: water, gas, elektriciteit, telefoon, sociale netwerken … Na aangifte van het overlijden krijgt u meer informatie over de dienst van onze partner Closure.

De informatie over de Closure producten en diensten op deze webpagina vormt geen verbintenis noch aanbod van BNP Paribas Fortis nv. Indien u besluit in te tekenen op het aanbod van Closure, sluit u een contractuele overeenkomst met Closure, waar BNP Paribas Fortis niet aan deelneemt. BNP Paribas Fortis aanvaardt in dat opzicht dan ook geen enkele aansprakelijkheid.

BNP Paribas Fortis nv kan niet aansprakelijk gesteld worden voor gevolgen die acties in het kader van het contract met Closure zouden kunnen hebben voor uw erfkeuze (zuivere aanvaarding, onder voorrecht van boedelbeschrijving, en verwerping).


0 reacties

Geen reactie

Reageer