Beantwoord

debet kaart in zuid korea

  • 1 May 2022
  • 1 reactie
  • 329 Bekeken

Ik ga binnenkort naar Zuid Korea en heb mijn debet kaart in de app op “buiten Europa” gezet. Kan ik hem nu zonder probleem daar gebruiken of heb ik toch iets van een krediet kaart nodig?

icon

Beste antwoord van YannickB 2 May 2022, 08:19

Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7

Hallo @jewelzorge 

Als je al een Bancontact-Visa Debit-debetkaart hebt, dan zal je ze kunnen gebruiken bij alle handelaars en aan alle geldautomaten die Visa aanvaarden.

Ben je van plan om een auto te huren, dan heb je wel een kredietkaart nodig. Dat soort bedrijven aanvaardt vaak enkel kredietkaarten zodat er een waarborg kan geblokkeerd worden.

Hou tot slot ook rekening met de kosten voor transacties in het buitenland. Je vindt een overzicht op pagina 19 van onze tarievenlijst. Je kan ook geld uitsparen door op voorhand Koreaanse Won te bestellen. Dat kan door ons Easy Banking Centre te bellen via Communicatie onderaan de app of op 02 762 60 00. Je bestelt het geld best minstens twee weken op voorhand.

Aarzel niet om het me te laten weten als je nog info nodig hebt. Ik vertrek later dit jaar zelf naar Zuid-Korea, dus ik help je met plezier verder als je vragen hebt over het beheer van je rekeningen en kaarten in Zuid-Korea.

Fijne reis alvast!

 

Wist je dat de Community 5 jaar bestaat? Om dat te vieren lanceerden we een wedstrijd! Doe snel mee en maak kans op een FNAC-waardebon van 25 euro.

Reageer