Ontdek Be.Connected, een nieuw innovatief kantoor in hartje Brussel

  • 18 December 2017
  • 0 reacties
  • 2029 Bekeken

Hallo iedereen,

Sinds deze ochtend zijn jullie hartelijk welkom in ons nieuw Be connected kantoor in de Nieuwstraat 136.

Dit kantoor is het eerste van een volledig nieuw kantoorconcept. Een Be.Connected kantoor is een digitaal kantoor in de directe nabijheid van een groot kantoor met een uitgesproken accent op de promotie van het digitale aanbod van de bank.

In dit kantoor zullen de medewerkers de klanten digitaal coachen , dwz begeleiden bij het bankieren via PC, smartphone en tablet.
Er is ook een ‘Hi-Room’ (High Interactive) voorzien, waarin je met één druk op een toets meteen een videoverbinding met het Easy Banking Centre legt.
BNP Paribas Fortis maakt van dit kantoor ook een echte ontmoetingsruimte : klanten kunnen er vergaderen in een aantal ‘Book & Work’-ruimtes, uitgerust met de nieuwste technologie. Via de website www.bookandwork.bnpparibasfortis.be of in het kantoor zelf kan vlot een gratis vergaderruimte of werkplek gereserveerd worden.

Op termijn plant BNP Paribas Fortis nog enkele Be.Connected-kantoren, in de drukste winkelstraten van het land. Telkens als tandem: een groot kantoor, waarin alle expertise wordt aangeboden, makkelijk bereikbaar met de nodige parkeerfaciliteiten aan de rand van het stadscentrum, en een digitaal kantoor op een commercieel erg drukke plek in het centrum.

Het kantoor is ononderbroken open op weekdagen van 9u30 tot 18u, op zaterdag van 9u30 tot 12u30.

Wat vinden jullie ervan? Als jullie vragen hebt, stel ze ons!

Reageren op dit onderwerp is niet mogelijk.