Neem deel aan de community

Iedereen mag meelezen. Maar er is meer… Log je in om:

Sticky

Bankkaart openstellen voor gebruik buiten Europa mogelijk via de Easy Banking App


Reputatie 5
  • Ine
  • Druk in de weer
  • 608 reacties
Dag allemaal,

Goed nieuws voor alle reizigers onder ons 🙂.

Sinds de nieuwste update van onze Easy Banking App op 17/01/2018 kan je zelf via je app op je smartphone (niet via tablet) je debetkaarten openstellen voor gebruik buiten Europa.

Je kunt kiezen in welke gebieden de kaart bruikbaar moet zijn en hoelang deze bruikbaar moet zijn in deze gebieden. Ook zal je de mogelijkheid hebben om de kaarten te (de)activeren voor online betalingen.


Hoe? Meld je aan in de applicatie en klik onderaan op 'Kaarten'
Vervolgens klik je op de bewuste kaart.In de rechterbovenhoek kan je dan klikken op de drie puntjes.Vervolgens krijg je de mogelijkheid om op 'Instellingen' te klikken. Daar kan je jouw kaart aanpassen naar jouw wensen.Wij hebben deze aanpassing gedaan zodat je zelf kan kiezen wat de instellingen zijn van je bankkaart afhankelijk van je noden en je wensen op vlak van gebruik.

Indien jullie nog vragen hebben, horen wij ze graag 🙂.

Nog een fijne dag!

5 Reacties

Reputatie 4
Badge +3
Maar dat is alleen voor Easy Bank App op smartphones dat men bank- en kredietkaarten kan instellen voor gebruik buiten Europa, enkel in Europa en zelfs enkel in België.
Bij Easy Bank App voor tablets blijkt dat niet mogelijk te zijn, hopelijk komt daar een verandering in.

A propos, met Easy Bank Web vind ik ook nergens die mogelijkheid om dat te doen.
Reputatie 5
Dag Alexander,

Het klopt inderdaad dat het openstellen van de bankkaarten momenteel enkel mogelijk is via de Easy Banking App op smartphones. Wij vragen verder voor je na of dit naar de toekomst toe voor de Easy Banking App op de tablet mogelijk zal zijn of niet.

Op Easy Banking Web is dit inderdaad niet mogelijk. Indien nodig kan je de bankkaart laten openstellen door langs te gaan op je kantoor of telefonisch het Easy Banking Center contacteren op 02 762 60 00 (bereikbaar van 7-22u op weekdagen en van 9-17u op zaterdag).

Wij houden je verder op de hoogte.

Nog een fijne avond!
Reputatie 5
Dag Alexander,

Momenteel staat er niets op de planning om dit via de Easy Banking App op de tablet mogelijk te maken. Als dit zou wijzigen dan houden wij je via de community op de hoogte 😉. Ik heb in mijn bericht ook verduidelijkt dat het om de Easy Banking App op smartphone gaat.

Een fijne dag gewenst 🙂!
So after being told that I have to install the app to activate my card outside Europe it turns out that the function does not exist in the app!
Please tell the staff in your offices of this shortcoming so that they don't look like idiots for giving incorrect advice.
Reputatie 2
Hi Mike69,

We are very sorry you were misinformed while calling the bank, we are taking necessary steps that this will be solved in the future.

We are constantly working on the environment of Easy Banking but it is not certain when this option will be available in application on tablet.

Thank you for giving this feedback and do not hesitate to contact us if you have further questions.

Have a great weekend!

Reageer