Neem deel aan de community

Iedereen mag meelezen. Maar er is meer… Log je in om:

Sticky

[Aankondiging] Binnenkort krijgt onze Community een nieuwe look


Reputatie 5
[update]: Door onvoorziene omstandigheden, moeten we de lancering van de nieuwe lay-out nog even uitstellen. Maar geen zorgen, ze komt er weldra aan! ☺

Hallo Community,

2019 gaat goed van start, want we hebben groot nieuws voor jullie! Binnen enkele weken steken we ons forum namelijk in een nieuw jasje.

We zetten alle verbeteringen even op een rij:

  • Gebruik de Community overal en wanneer je wilt. Het platform zal zich beter aanpassen aan de grootte van je scherm (computer, tablet, smartphone, …)
  • Een nieuwe lay-out met afbeeldingen en andere visuele elementen.
  • Nieuwe categorieën zodat het eenvoudiger wordt om je weg doorheen de Community te vinden en zodat jullie gerichter een vraag kunnen stellen.
  • Aangepaste badges die je kan verdienen door actief te zijn op ons platform.
  • Een betere zoekmotor die zorgt voor betere resultaten en die je suggesties geeft terwijl je typt .
  • We tonen binnenkort ook veel gebruikte trefwoorden die een alternatieve manier zullen bieden om te navigeren doorheen onze site.
  • De mogelijkheid om aan de hand van smileys feedback te geven over de kwaliteit en behulpzaamheid van een antwoord of artikel.
Tijdens de lancering is het mogelijk dat de Community kort onbereikbaar is, of dat sommige topics tijdelijk niet zichtbaar zijn. Geen zorgen; al jullie bestaande vragen en opmerkingen blijven bewaard en ook jullie profielen blijven hetzelfde.

Hier is alvast een voorproefje:

1 Reactie

Reputatie 5
Morgen, 13/03/2019, is het eindelijk zover en vernieuwen we onze Community.

Rond 9u 's ochtends halen we de website enkele uren offline om alle aanpassingen door te kunnen voeren. Ik hoop jullie later die dag allemaal te mogen verwelkomen op onze nieuwe website!


Door onvoorziene omstandigheden, moeten we de lancering van de nieuwe lay-out nog even uitstellen. Maar geen zorgen, ze komt er weldra aan! ☺

Reageer