Beantwoord

Hello pack en kredietkaarten

  • 8 February 2023
  • 1 reactie
  • 620 Bekeken

Reputatie 6
Badge +3

De bank biedt sinds kort een Hello Pack aan waar men geen maandelijkse bijdrage moet betalen tot tegenstelling van Comfort Pack en Premium Pack.

Er staat ook vermeld dat een kredietkaart niet inbegrepen is, wil dat zeggen dat men een aparte bijdrage moet betalen en zo ja hoeveel bedraagt die of kan er helemaal geen kredietkaarten aan gekoppeld worden aan zo’n Hello Pack?

En wat voor degenen die reeds een Comfort of Premium Pack hebben, kan men die behouden indien men zo’n Hello Pack aanvraagt of is men verplicht om over te schakelen?

En kan er een Directe Reserve aan gekoppeld worden opdat men geoorloofd onder nul kan gaan?

 
 
 
 
icon

Beste antwoord van SabrinaVD 9 February 2023, 10:44

Bekijk origineel

1 reactie

Hallo @Alexander,

 

Bedankt voor je bericht. 

 

De Hello betaalrekening is een gratis, digitale en eenvoudige rekening. 

Bij de Hello betaalrekening is inderdaad geen kredietkaart inbegrepen. 

Echter is het wel mogelijk om een kredietkaart te koppelen aan de Hello betaalrekening en een aanvraag in te dienen voor een kredietkaart (Onder voorbehoud van aanvaarding van je aanvraag). Bij de Hello betaalrekening is er dan wel een kost van 2,25 euro per maand voor de Hello kredietkaart. 

 

U kan zelf kiezen om de Comfort pack of Premium pack om te vormen naar een Hello betaalrekening of een nieuwe Hello betaalrekening extra aan te vragen.

 

Er kan zowel voor de Hello betaalrekening, Comfort pack als Premium pack een aanvraag ingediend worden voor een Directe Reserve (Onder voorbehoud van aanvaarding van je aanvraag). 

 

Met vriendelijke groeten,

SabrinaVD

 

Reageer