Stel jezelf even voor!


Reputatie 5
Badge
't Is altijd fijn om de mensen met wie je in gesprek gaat te leren kennen. Laten we even kennismaken: wie ben je, wat zijn je hobby's, waar hou je van, ...?
Ik bijt de spits af 🙂
Ik ben Ellen Lefever, 41 jaar jong, en sinds kort manager van deze community!
Ik ben mama van 2 kleine monsters en reis su-per-graag. Ik vind heel veel bestemmingen leuk, zolang de zon er maar schijnt! Ik vind rondtrekken de max, ontdek graag leuke stadjes en dorpjes maar een strandje op tijd en stond vind ik ook niet verkeerd ...
Ik ben nogal een babbelkous en ik vind het fijn om mensen te helpen. Ik ben dan ook blij dat ik dit laatste nu ook op deze community kan doen. Ik kijk er erg naar uit om jullie wat beter te leren kennen en om samen met jullie deze community verder uit te bouwen!

104 reacties

Reputatie 1
Badge
Hi Ellen,

Leuk kennismaken!
Super initiatief, lijkt me zeer leuk en boeiend om met andere gebruikers ervaringen te kunnen delen over de bank. Kijk dan alvast ook uit naar hun ervaringen en reacties!

Ikzelf ben 39 jaar, hou van verre reizen, duiken en lekker eten!
Kletsen kan ik ook goed. 😁

Veel succes!
Reputatie 5
Badge
@Tali Welkom, leuk dat je de weg naar de community al gevonden hebt! Reizen, lekker eten en duiken, klinkt prima 🙂
Hoi!

Ik zal me zelf ook eventjes voorstellen. Ik ben Lieze, 28 jaar en ik zal Ellen helpen bij het uitbouwen van deze community. Ik heb er zin in!

Na het werk hou ik ervan om mijn hoofd leeg te maken tijdens een flinke wandeling met onze honden en zo nieuwe plekjes te ontdekken. Als de zon dan nog eens schijnt, is mijn dag helemaal top. Ook familie, vrienden en vooral heel veel lachen staan bovenaan mijn ‘feel good-lijst’! Geen Grumpy Cat voor mij: het leven is te kort om al klagend door te brengen. 😉
Reputatie 3
Hela,

Katleen hier, 27 jaar en bruisend van energie!
Samen met Ellen en Lieze zal ik werken aan het succes van deze community.

Ik start de dag altijd met een goed tas koffie, hier gaat echt niets boven! Ik ben verzot op buitenlandse keuken, vooral de Thaïse. Iets dat ik heb meegenomen door enkele jaren geleden alleen af te reizen naar Thailand. Hoe spannend was dat, als meisje alleen 😉 .

Ik reis dus heel graag en de volgende trip op mijn eindeloos lijstje is Peru & Boliva! Wat kijk ik daar naar uit! Het is echt aftellen geblazen!

Samen met mijn vriend en mijn lieve witte kat, die iedereen kent ondertussen woon ik in het kleine stadje Lier. Momenteel is er weinig tijd voor hobby's door verbouwingswerken, maar het einde is in zicht! Halleluja!
Reputatie 5
Hallo allemaal!

Mijn naam is Sofie, de jongste (en ook de kleinste) van de bende moderatoren. 😀 Op het werk geniet ik er van om mensen te helpen. Ik ben dan ook enorm blij dat ik dit zal mogen doen op onze community.

Ik hou van picknicken in de zon, herinneringen maken met de familie en lange wandelingen met ons hondje.
Verder ben ik gek op Disneyfilms, pimpampoentjes, Italiaans (eten) en lachbuien.

En als ik een dipje heb, kan je me altijd opvrolijken met chocolade met hazelnoten. Mijn levensmotto is dan ook 'Save the earth! It is the only planet which has chocolate!'. 😉
Hey!

Ik ben Jolien, 27 lentes jong en één van de moderatoren. Jullie hebben mijn naam misschien al eens voorbij zien komen aangezien ik al meer dan vier jaar actief ben binnen BNP Paribas Fortis. Wie weet hebben wij eerder al contact gehad via telefoon, e-mail of chat.

Na het werk leef ik mij graag uit op mijn drumstel. Music was my first love and it will be my last! Verder hou ik ook van een goed glas wijn en reis ik graag de wereld rond. 😎

Ik kijk ernaar uit jullie allemaal beter te leren kennen en laten we samen deze community uitbouwen tot een groot succes! ☺️
Reputatie 1
Badge
Ellow,

Ik ben Mattias. Zelf al (bijna) 3 jaar werkzaam voor BNP Paribas Fortis.

Mijn hobby's zijn: badminton, PC gaming, lezen (voornamelijk engelstalige fantasy boeken), reizen.

Always willing to help!
@Mattias Welkom!
Reputatie 5
Badge
@Mattiaswelkom, leuk dat je je meteen even voorstelt!
Reizen is een populaire hobby, 'k ben benieuwd of we ook andere gamers/lezers mogen begroeten!
Aarzel niet om een profielfoto te plaatsen, t is altijd fijn om een gezicht te kunnen plakken op de mensen met wie je in gesprek bent.
Hallo,

Mijn naam is Lendert De Vrient, werk al een tijdje als adviseur bij BNP Paribas Fortis.

Mijn hobby's zijn: lopen/zwemmen, reizen, gezellig uit eten gaan, aan politiek doen en nog zoveel meer. Gewoon tijd vinden om dit alles te doen is soms een serieuze opdracht ;)

Nu en dan kijk ik even op onze community, prachtig initiatief! Doe zo verder!
Reputatie 5
Badge
@LendertDV welkom en bedankt voor die positieve reactie, leuk om te lezen!
Reputatie 1
Badge
@Ellen bij deze kan je ook een gezicht plakken op mijn naam ☺️.
Reputatie 1
Badge
Hoi iedereen,

Jelle is de naam, reeds een decennia 😋 actief binnen BNPPF en van plan hier nog vele jaartjes bij te doen. Informatie bekijken, opslaan en delen is 'part of the job' en dit geldt dan ook voor mij in mijn dagelijkse omgang met vienden en collega's. Het is fijn contacten te leggen en te hebben en uiteraard is dat een reden waarom we ons op een Community aansluiten, toch😁 ?

Er lopen (voor zover ik weet heb) twee eigen kleine spruiten😍 op de wereld die ik samen met mijn vrouwtje Charlotte tracht groot te brengen. Dat is al een levenswerk op zich. Daarnaast zijn lezen, actief sporten (Lopen, fietsen, badminton), mijn tuin en beesten mijn dagelijkse ontspannende momenten. Uiteraard af en toe een pintje en me jaarlijks eens goed uitleven voor en tijdens Carnaval (Oiljst vaneigens) horen hier ook bij.
Tot schrijfs!
Reputatie 5
@JelleVH Welkom!
Reputatie 5
Hallo,

Ik ben Ine, één van de moderatoren van deze community. Ik help graag mensen en daarom werk ik al meer dan drie jaar bij BNP Paribas Fortis.

In mijn vrije tijd kan je mij meestal buiten vinden. Ik hou van wandelen en fietsen vooral als het zonnetje schijnt🆒. Mijn guilty pleasure in de winter of op regenachtige dagen is het kijken van series of een goede film. Daarnaast hou ik van lekker eten en vind ik familie & vrienden belangrijk.

Ik ben benieuwd naar jullie vragen en jullie ideeën zodat wij van de van deze omgeving one big happy helpful Community kunnen maken!
Badge
Hallo iedereen,

Ik ben Johan, iets meer den 7 jaar bij het Easy Banking Centre van BNP Paribas Fortis. Tot november vorig jaar als Business Manager en sindsdien als Process Officer binnen EBC Performance.

Na de noeste arbeid, geniet ik van lekker eten, zowel maken als verorberen 😃
Om dat te kunnen verteren, speel ik volleybal op recreatief niveau en kan ik uren genieten van de brede waaier muziekgenres op Spotify.

Deze community is weer één van de vele stappen die BNPPF zet in de digitale wereld en ben heel benieuwd hoe ze zal evolueren.

Groetjes,
Johan
Reputatie 1
Hoi iedereen,
Chocoladeverslaafd, reisfanaat, boekenfan en filmliefhebster... That's me. En als ik vertel dat carnaval me ook kan bekoren, raden jullie alvast van welke regio ik van oorsprong kom. 😉

Ik ben Ilse en communicatie is mijn passie, vandaar ook mijn enthousiaste bijdrage aan de community. Leuk initiatief trouwens.
Ik kijk alvast uit naar de vele digitale voetafdrukken hier.☺️
Reputatie 1
Badge
Hallo communityleden!

Ik ben Bruno en werk na enkele jaren adviseur geweest te zijn nu als Animator in het EBC. Dit komt er vooral op neer dat ik opleidingen en coachings geef, daarnaast schrijven we ook zelf onze cursussen en houden we jullie op de hoogte van alle nieuwtjes.

Privé hou ik me vooral bezig met karate, kleinere en grotere reizen (onze buurlanden worden onderschat soms!), wat gaming als ik tijd vind en elektronica. Verder zorg ik er ook voor mijn vrienden genoeg te zien wat mijn weken goed gevuld maakt! Ik woont in centrum Gent en je kunt mijn werkplaats een beetje overal vinden (Gent, Brussel, Leuven, Antwerpen binnenkort ook). Maar mijn vaste stek is nog steeds Brussel!

Tot binnenkort! Bruno
Reputatie 5
@Jokke1971 Welkom Johan!
Reputatie 5
@Ilse Welkom. Blij te horen dat je het een leuk initiatief vindt.
Reputatie 5
@Evapor Welkom!
Reputatie 4
Badge +4
Hello Community,

Ik ben Oguzhan, wonend te Heusden-Zolder na mijn studies financie- en verzekeringswezen ben ik terecht gekomen met het Easy Banking Center van BNP Paribas Fortis ondertussen meer dan een jaar aan de slag.

Naast mijn werkuren leef ik me graag uit in een sportschool hiernaast geniet ik eveneens van uitgaan met vrienden.

Ik vind BNP Paribas fortis Community een mooi initiatief en maak hier ook graag deel uit!
Reputatie 3
Welkom allemaal @Evapor @Ine @JelleVH @OguzhanB @Jokke1971 @Mattias @LendertDV @Ilse ....

Tof om te zien dat er al zo enthousiast wordt gereageerd op onze community! 😊
Reputatie 2
Hallo!

Ik ben Pieter, sinds december aan de slag bij BNP Paribas Fortis. Mijn volledige gebrek aan hobby's waarvoor ik mijn woning dien te verlaten, laat me hopelijk toe hier relatief actief te zijn!

Proficiat met de start van de community en alvast veel succes!
Hoi,

Ik ben Bert, medewerker bij BNP Paribas Fortis sinds 2005. Hobby's zijn voetballen, fietsen.

Knap dat er een schitterende start gemaakt werd.

Reageer