Handleiding

Hoe verrichtingen zoeken in Easy Banking

  • 6 September 2018
  • 0 reacties
  • 7131 Bekeken

Reputatie 7

Ben je op zoek naar specifieke verrichtingen, dan kan je via Easy Banking Web gebruik maken van de functie Verrichtingen zoeken.

  1. Meld je aan via https://www.bnpparibasfortis.be/.
  2. Klik in het linkermenu op Betalingen en kies voor Verrichtingen zoeken.
  3. Klik op Rekening kiezen en vink de rekening(en) aan waarop je wilt zoeken. Het is mogelijk om op meerdere rekeningen tegelijk te zoeken. Druk nadien onderaan het kader op Bevestigen. Afhankelijk van het aantal rekeningen dat je hebt, moet je naar beneden scrollen om de knop te kunnen zien.
  4. Bij het vak onder Op basis van de volgende criteria kan je je zoekopdracht invoeren. je kan onder andere zoeken op bedrag, op specifieke datum of periode, op de naam van een begunstigde en op een rekeningnummer. 
  5. Tip: door in het vak te klikken suggereert Easy Banking Web zelf alvast enkele criteria. Het is mogelijk om verschillende criteria of filters tegelijk toe te passen.
  6. Druk tot slot op het vergrootglas om te zoeken.

Meer details nodig? Klik bij de gewenste transactie op het type verrichting om ook het volgnummer, de valutadatum en de uitvoeringsdatum te kunnen zien.

Verrichtingen downloaden? Dat kan! Nadat je een zoekopdracht hebt ingevoerd, zie je bovenaan de resultaten Download de resultaten in formaat CSV staan. Klik op CSV om je zoekopdracht te downloaden. CSV is een bestandstype dat via verschillende programma’s kan geopend en verwerkt worden, onder andere door Microsoft Excel.

Wil je een individuele verrichting downloaden of printen? Klik dan bij de gewenste transactie op het type verrichting om de details ervan op te vragen en klik vervolgens rechts in het kader op het printicoon of op het pdf-icoon.

Belangrijk: deze documenten gelden niet als een betaalbewijs. Heb je een officieel betaalbewijs nodig, dan kan je je rekeninguittreksels raadplegen, downloaden of printen.

 

 

 

 


0 reacties

Geen reactie

Reageer