spaarrekening openen online

  • 26 December 2023
  • 1 reactie
  • 42 Bekeken

Beste , 

Lukt me niet om een nieuw spaarrekening ye openen voor mijn kleinkind ,online


1 reactie

Reputatie 1

Beste , 

Lukt me niet om een nieuw spaarrekening ye openen voor mijn kleinkind ,online

Dag @Anne De Smet,

 

Bedankt voor je bericht.

 

Enkel de wettelijke vertegenwoordigers van een minderjarige kunnen een (spaar-)rekening openen op naam van de minderjarige. Indien je voor je kleindkind wenst te sparen en andere opties wenst te bekijken, kan je ons steeds telefonisch contacteren, zodat we dit kunnen nakijken met jou.

Neem eenvoudig en snel contact op met het Easy Banking Centre via Easy Banking App. Druk onderaan op Communicatie en kies Hulp en contact. Selecteer de categorie en het onderwerp van je vraag en klik nadien op Easy Banking Centre of Neem contact met ons op. Je wordt dan via onze beveiligde lijn doorgeschakeld naar een adviseur die over de juiste expertise beschikt.

 

Maak je geen gebruik van de app? Contacteer ons dan op het nummer 02 762 60 00 met je 5-cijferige Easy Banking Phone-code. We staan voor je klaar van maandag tot vrijdag van 7 tot 22 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur. 

 

Groetjes,

Tim DL

 

PS: Jouw mening telt! We nodigen je graag uit om jouw ervaring op de Community met ons te delen via een korte (en anonieme) tevredenheidsenquête. Met jouw feedback kunnen wij ervoor zorgen dat de Community nog beter wordt! https://forms.office.com/e/ZgQ6Wcx4Kv

Reageer