HANDLEIDING

Vind het antwoord op jouw vraag in 3 eenvoudige stappen!

  • 15 September 2021
  • 0 reacties
  • 10746 Bekeken

Reputatie 7

Heb je hulp nodig bij het gebruik van de digitale tools en kanalen van BNP Paribas Fortis of Hello bank!? Zit je met een algemene vraag over je diensten en producten bij onze bank?

Via de volgende drie stappen kan je deze Community gebruiken om eenvoudig het antwoord dat jij zoekt, te vinden.

Gebruik onze zoekmotor

Bovenaan elke pagina vind je een zoekbalk of een vergrootglas. Klik ze aan en type je vraag in. Terwijl je aan het typen bent, zal je automatisch al enkele suggesties te zien krijgen.

Voldoen deze niet aan je verwachtingen? Klik dan op Bekijk alles of druk op de ENTER-toets van je toetsenbord om alle resultaten te zien te krijgen.

Tip: Links op het scherm zal je een bron kunnen aanduiden. Hier kan je kiezen of je alle onderwerpen wilt doorzoeken, of je enkel vragen van andere leden wilt raadplegen, of dat je enkel de door onze bank gecreëerde handleidingen wilt doornemen.

Ontdek onze handleidingen

Om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen, voorzien we een heleboel handleidingen die stap voor stap uitleggen hoe je onze websites en apps kunt gebruiken.

We begeleiden je niet alleen bij het aanmelden, maar ook bij het online beheren van alle proucten en diensten die je bij onze bank hebt. Denk aan je rekeningen en kaarten, kredieten, verzekeringen, je beleggingen, en meer!

Ontdek alle handleidingen op onze overzichtspagina.

Stel ons een vraag

Toch geen antwoord gevonden in onze handleidingen of via onze zoekmotor? Meld dan aan op onze Community en stel ons je vraag. Niet alleen wij, maar ook andere leden helpen je met plezier verder!

Wil je weten hoe dat precies in zijn werk gaat en welke info je best deelt in je vraag? Ontdek het dan in deze handleiding.

 


Reageren op dit onderwerp is niet mogelijk.