HANDLEIDING

Zo stel je een vraag op de Community

  • 1 September 2021
  • 0 reacties
  • 382 Bekeken

Reputatie 7
  • BNP Paribas Fortis - Community Manager
  • 2673 reacties

Zo stel je een vraag

Heb je een vraag voor ons? Begin dan door in te loggen op deze Community. Ben je al aangemeld? Perfect! Je kan nu bovenaan rechts klikken op de groene knop Stel je vraag.

Bezoek je ons met een smartphone? Druk dan onderaan rechts op de groene bol met het potlood.

Kies nadien een titel en duid aan of je een vraag hebt of een conversatie wilt houden.

Voer vervolgens een onderwerp in en zet je vraag in het vak Omschrijving. Kies nadien de categorie (het onderwerp) waarbinnen jouw vraag valt. 

Tot slot kan je ook trefwoorden invoeren. Deze zijn optioneel en zorgen ervoor dat andere bezoekers die over hetzelfde onderwerp info zoeken, makkelijker geholpen worden.

Alles ingevoerd? Super! Klik op Plaats om jouw vraag te publiceren.

Ok, maar hoe stel ik een goede vraag?

De zegswijze gaat dat er geen domme vragen zijn, en dat sentiment volgen we helemaal. Ongeacht wat je vraag of opmerking is, ben je steeds welkom om ze op deze site te stellen of te delen.

Om je zo goed mogelijk verder te kunnen helpen, geven we je alvast wel enkele tips:

  • Kies een duidelijke titel. Zo zien wij en andere leden in een oogopslag waarover je informatie zoekt.
  • Geef voldoende info en wees zo volledig mogelijk. Vermeld om welk type product het gaat, zonder daarbij productnummers en andere persoonlijke info te delen, en preciseer wat je juist wilt weten of wilt doen. 
  • Een technisch probleem? Beschrijf de stappen die je volgde zo nauwkeurig mogelijk en bezorg ons de volledige foutmelding (indien er een verschijnt).
  • Deel nooit persoonlijke informatie. Deze website is publiek en wij hebben via deze weg geen toegang tot jouw persoonlijke en financiële gegevens. Deel dus nooit jouw telefoonnummer, e-mailadres, kaart-of rekeningnummer of andere info die zicht geeft op jouw transacties.
  • Denk aan de spelregels van deze Community. We zetten ons in om een zo aangenaam mogelijk omgeving voor al onze leden te creëren. Om dat te doen stelden we enkele spelregels op.

Bestaande vragen en conversaties doorzoeken

Bovenaan onze startpagina vind je ook een zoekbalk. Door je vraag hierin te zoeken, vind je mogelijk al meteen een antwoord. Niets gevonden? Je kan onmiddellijk overgaan naar het stellen van een vraag.

Ontdek onze handleidingen

Deze Community bevat ook een heleboel handleidingen die je kunnen helpen bij het gebruik van Easy Banking en van Hello bank! app & web, met het beheren van jouw data en documenten, met het opvolgen van jouw rekeningen terwijl je in het buitenland bent, en met veel meer.

Neem dus zeker eens een kijkje! Handleidingen | Community BNP Paribas Fortis & Hello bank!

 

We heten je alvast van harte welkom op de Community!


0 reacties

Geen reactie

Reageer