Beantwoord

visa

  • 12 December 2022
  • 2 reacties
  • 92 Bekeken

Ik heb een visakaart die gelinkt was aan een optiline nu is de optiline deze maand stopgezet en is het bedrag van deze maand nog terugbetaald via optiline maar nu hebben ze ook gewoon via visa nog eens een bedrag afgetrokken hoe kan dit ?snap het niet goed

icon

Beste antwoord van LarsD 12 December 2022, 13:34

Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 4

Hallo, @Cindys,

Bankcardcompany gaat enkel dat van je rekening afhalen dat wat bovenop je Optiline was gebruikt met je kredietkaart.

Je hebt normaal op je Optiline een bepaald bedrag/limiet staan dat je hiermee kan uitgeven. Indien je dus betalingen doet waarbij de limiet wordt overgeschreden dan zullen die rechtsreeks ingevorderd worden door Bankcardcompany.

Het heeft misschien ook mogelijk iets te maken dat je net in een periode zit waarbij je de overgang maakt van een Optiline naar een kredietkaart die er geen meer heeft. Heb je eventueel nog na het sluiten van de Optiline in de vorige periode betalingen gehad met de kaart die nog niet afgerekend waren?

Het is misschien ook best dit verder te laten nakijken door onze adviseurs die telefonisch bereikbaar zijn. Dit maakt het ook gemakkelijker je uitgaven met de kaart/Optiline te bekijken. 

Je kan bellen via de Easy Banking App: je logt in en klikt op “Communicatie” en dan “Easy Banking Centre.”

Of je kan bellen naar 02 762 60 00. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 7u en 22u en op zaterdag van 9u tot 17u.

 

Met vriendelijke groeten,

LarsD

Ok bedankt voor de reactie is al.opgelost ondertussen 

Reageer