Handleiding

Je voorkeuren voor rekeninguittreksels wijzigen

  • 18 juni 2019
  • 0 reacties
  • 627 Bekeken

Reputatie 4
  • BNP Paribas Fortis - Moderator
  • 515 reacties
Afhankelijk van je voorkeur, kunnen je uittreksels via verschillende kanalen toekomen. Hieronder vind je terug hoe je deze voorkeuren kan aanpassen.
Om je voorkeuren te raadplegen, dien je op Easy Banking Web naar je Instellingen te gaan en te kiezen voor “Rekeninguittreksels".Hier kan je raadplegen welke voorkeur je hebt gekozen. Dit kan variëren tussen de uittrekseldrukker, Easy Banking Web of per post.
Indien je kiest voor de uittrekseldrukker en/of de post, gaan je uittreksels pas online beschikbaar zijn nadat deze zijn afgeprint of opgestuurd. Als je hebt gekozen voor Easy Banking Web, zijn ze automatisch beschikbaar nadat de gekozen periode is afgerond, dus na de dag, week of maand.
Indien je graag de voorkeur van meerdere producten wilt wijzigen, kies je best voor “Uw voorkeur wijzigen”.Hier kan je je voorkeuren doorgeven en indien je voor post kiest, het juiste adres aanduiden. Vervolgens dien je dit te ondertekenen met de kaartlezer.Nadat je voorkeuren gewijzigd zijn, is het belangrijk dat je deze nog toepast op de producten naar keuze, door deze aan te vinken en te kiezen voor “Toepassen van uw voorkeuren” en dit vervolgens met de kaartlezer te bevestigen.
Indien je enkel de voorkeur van een bepaald product wilt wijzigen of verschillende voorkeuren hebt, kan je een of meerdere producten aanduiden en kiezen voor “Uw specifieke keuze wijzigen” en je keuze met de kaartlezer bevestigen.

0 reacties

Geen reactie

Reageer