Beantwoord

financiele diensten op postkantoor

  • 20 January 2024
  • 7 reacties
  • 172 Bekeken

Beste lezers,

 

ik Ben klant bij Hello bank, maar moet ik nu naar het Postkantoor of kan ik nog naar een bankkantoor voor financiële diensten?

Er is weinig informatie online te vinden over Hello bank klanten 

en zo ja, wat voor financiële diensten kan ik doen op het postkantoor vanaf 22 januari?


alvast bedankt 

 

icon

Beste antwoord van LarsD 23 January 2024, 16:56

Bekijk origineel

7 reacties

Reputatie 3

Hallo,

Opmerking : Ik ben geen medewerkster van de bank.
Dit is een louter digitale rekening, maar ik denk dat u terecht kan in de BNP Paribaskantoren, volgens hetgeen hier te vinden is.
 

https://nl.community.bnpparibasfortis.be/hello-bank-beheer-je-data-en-documenten-152/een-postadres-voor-al-je-briefwisseling-doorgeven-dat-kan-via-de-hello-bank-website-6102

https://nl.community.bnpparibasfortis.be/maak-een-afspraak-140/maak-een-afspraak-met-je-adviseur-of-kantoor-via-easy-banking-web-6734

https://nl.community.bnpparibasfortis.be/hello-bank-handleidingen-149

Vermits dit weekend de integratie gebeurt van Bpost Bank in BNP Paribas, kan het zijn dat u pas vanaf maandag iemand kan contacteren.

Ja bedankt voor uw reactie, maar eigenlijk was mijn vraag of ik ook voor financiële diensten terecht kan bij het postkantoor, en welke diensten ik daar kan doen. Want het dichtstbijzijnde kantoor is voor mij 45 minuten met openbaar vervoer, en het postkantoor is echt op loopafstand.

Reputatie 3

Hallo,

Als ik het goed begrepen heb, dan heb je geen kantoor meer als je bankiert via Hello bank (uitgezonderd dit geval met de identiteitskaart waarvan ik de link hierboven gegeven heb)
Je bankiert via Easy Banking.
Alles gebeurt digitaal, je moet via het web leningen aanvragen of verzekeringen afsluiten, enz.
Je kan telefoneren naar het Hello Team als er iets niet lukt.

​​​​​​https://www.hellobank.be/nl/ons-aanbod/rekeningen-en-kaarten/gratis-all-in-zichtrekening

Reputatie 6
Badge +3

Als je Hello Bank klant bent kan je niet terecht noch in een postkantoor noch in een BNPPF kantoor, alles gebeurt immers digitaal, hooguit zal je wel nog telefonisch contact kunnen nemen via het Easy Bank Center ofwel via een video gesprek.

Als je echter naar een kantoor wil gaan zal je moeten overschakelen naar een Easy Go of Easy Guide Pack, als je een Easy Go Pack hebt dan kan je voor dagelijkse verrichtingen terecht in een postkantoor, indien je een Easy Guide Pack hebt dan is een BNPPF kantoor uw aanspreekpunt.

Ik heb de rekening wel geopend op kantoor in lille (België) in de buurt van Herentals 

 

zit er dan geen verschil in? Want ik kan wel contant geld storten bij BNP

En op de formulieren staat dat de rekening wordt beheerd in het kantoor in Lille (B) dus dan zal ik toch wel in kantoor of postkantoor terecht kunnen?

 

de rekening is niet online geopend

Reputatie 5

Hallo @L18362827,

De bedoeling is als je kiest voor het Hello bank! pack dat je ook voornamelijk digitaal je vragen stelt. Enkel per uitzondering (wanneer het niet op een digitale manier kan beantwoord worden) zal je doorverwezen worden naar een kantoor.

 

Met vriendelijke groeten,

LarsD

Reageer