Beantwoord

Beleggen

  • 28 April 2023
  • 2 reacties
  • 162 Bekeken

Reputatie 3

Je hebt in je zichtrekening een verrichting 'Dividend in contanten'.
Deze vermeldt hierbij een bedrag '€ x' én een 'bankreferentie met 16 cijfers'.

Het detail van deze verrichting vermeldt 'valutadatum dd.mm.jjjj' én een 'volgnummer jjjj- xxxxx'.

Meer informatie geeft de vermelding 'dividend in contanten' én 'bankreferentie met 16 cijfers' én 'valutadatum dd/mm/jjjj' (datumscheidingsteken gewijzigd van '.' in '/').

Via 'Details tonen' krijg je een modal venster met de details verdeeld over verschillende bladen (Blad1, Blad2, ...) in een lettertype alsof gedrukt.
Maar dit venster biedt géén enkele mogelijkheid tot afdrukken of opslaan van deze informatie; deze 2 uitvoermogelijkheden kan je best gebruiken als backup, administratie, statistiek én wat meer is als een instrument voor de balastingsaangifte.

Modal of niet, de detailinformatie ervan moet je verder kunnen gebruiken…

icon

Beste antwoord van SabrinaVD 3 May 2023, 11:20

Bekijk origineel

2 reacties

Hallo @DirkRen , 

 

Bedankt voor je bericht. 

 

Jammer genoeg is het op dit momenten inderdaad nog niet mogelijk om de modal venster voor ‘dividend in contact’ op te slaan of af te printen. 

 

Ik heb uw feedback als suggestie verstuurd via ons community pagina. 

U kan deze suggestie opvolgen via de volgende link. Detailinformatie van 'Dividend in contanten' | Community BNP Paribas Fortis.

 

Via onze Deel jouw suggesties en ideeën | Community BNP Paribas Fortis kan je je idee lanceren. Andere leden van deze Community kunnen vervolgens jouw idee liken en kunnen zelf een reactie plaatsen. 

Door op een idee te stemmen weten wij wat er populair is.

Vervolgens nemen wij jouw suggestie verder op en houden we je op de hoogte wanneer jouw suggestie of idee gerealiseerd zal worden.

 

Met vriendelijke groeten,

SabrinaVD

Reputatie 3

Bedankt voor je reactie!

De detailinfo van een uitgekeerd dividend is belangrijk voor iedereen die aandelen bezit en hierom kan het totnutoe bestaande probleem(pje) hierrond wel best opgelost worden; dus ook (al) bedankt voor de genomen stappen…

 

Mvg,

 

 

Reageer