Beantwoord

Erfenis-nalatenschap

  • 16 March 2021
  • 3 reacties
  • 228 Bekeken

Beste, onze notaris heeft alle opvragingen gedaan en ons een erfrechtakte toegestuurd om mee verder geholpen te worden in de bank. Het notariskantoor verwittigde jullie dat ik algemeen legataris ben, doch de private-banker doet alsof hij niets heeft gekregen, en vroeg mij dit nogmaals op te sturen, en vandaag mocht ik het nog eens opsturen ……. Men stelt mij dat men nog vele opzoekingen moet doen over de erfgenamen, terwijl dit alles al gebeurde bij de notaris. Op 29 januari jl hebben de Notaris en ik alle info van jullie bank doorgekeken. Jullie hadden dus al contact. Vanwaar dit gedrag ? 

Met vriendelijke groeten, Marleen 

icon

Beste antwoord van LienV 17 March 2021, 09:34

Bekijk origineel

3 reacties

Vandaag telefoon gekregen van de Notaris zelve, jullie hebben alles goed doorgekregen en hebben hem verzekerd dat jullie dra met mij gaan contact opnemen. Ik wacht dus af …. !

Reputatie 1

Beste Marleen

Bedankt voor je bericht!

Onze oprechte excuses voor het ongemak.

Wij hebben echter geen toegang tot bancaire en persoonlijke gegevens, waardoor we je helaas niet kunnen verder helpen met de opvolging van de nalatenschap.

Ik zou je aanraden om contact op te nemen met het kantoor die het dossier beheert, of een klacht in te dienen op onze website.

Groeten

LienV

Ook ik heb alles doorgestuurd naar nalat-antw@bnpparibasfortis.com.

Geen antwoord. Ook niet eens dat ze alles goed ontvangen zouden hebben en ermee bezig zijn… Ik kan begrijpen dat er veel werk is en dat dit mee op de stapel gelegd wordt. Maar een berichtje dat alles goed ontvangen is, met een eventuele tijdsaanduiding wanneer we de behandeling van het dossier mogen verwachten, lijkt mij elimentaire beleefdheid die hier niet aanwezig is.

Bon,

het zal dus nog láááng duren blijkbaar……? 

Mvg,

Reageer