Beantwoord

Easy banking app 6.0 functies verdwenen

  • 1 december 2020
  • 21 reacties
  • 1062 Bekeken

Hallo,

Ik ben al jaren gebruiker van de Easy banking app op IOS. Gisteren werd de app ge-update naar versie 6.0. Ik vind nergens de optie terug om een grafiek te zien van de evolutie van het saldo van een rekening of de grafische weergave van de laatste maanden van de netto inkomsten. Deze waren vroeger op te roepen via de 3 puntjes rechts bovenaan. Heel handige functie die nu weg is. Komt deze er terug in? Via de webpagina is deze ook niet te zien dus ik kan nu niet meer kijken hoeveel er per maand gespaard werd.

Alvast bedankt.

Groeten, Bart.

 

icon

Beste antwoord van YannickB 2 december 2020, 10:24

Dag Bart,

Op dit moment bekijken we of we de grafieken terug kunnen brengen. Ik geef het alvast wel als suggestie voor je door.

Bekijk origineel

21 reacties

Reputatie 7

Dag Bart,

Op dit moment bekijken we of we de grafieken terug kunnen brengen. Ik geef het alvast wel als suggestie voor je door.

Hallo Yannick,

Bedankt voor de update. Prima, hopelijk komt het snel terug.

Groeten, Bart.

Ik mis die functie nu ook, was zeer nuttig. Jammer dat die verdwenen is in de nieuwe update...

Ik mis de grafieken ook. Zou het enorm appreciëren als die zouden terugkomen ...

 
Reputatie 7

Hallo @StefanMeskens @Arne Lievens 

Ik heb het ook namens jullie als suggestie genoteerd.

Ik mis de grafieken in de nieuwe app. Het zou fijn zijn moesten die terugkomen en zelfs in een uitgebreidere versie. Dank je om dit in overweging te nemen 😉

Idem hier, heel interessante functie die spijtig genoeg verdwenen is. Hopelijk is deze snel terug beschikbaar.

Ik mis deze grafieken ook.

Zelfde hier, was een heel handige functie voor budgetbeheer, graag terug activeren als het kan, daar zou ik blij van worden :-)

Idem hier, ik had ook graag de grafieken terug

Ik kan in de nieuwe versie ook de mogelijkheid om pdf-bestand te maken en te downloaden niet terugvinden. In de vorige versie kon je de verrichtingen van elke rekening of elke verrichting afzonderlijk als pdf downloaden door het printertekentje, maar dat is weg?

Reputatie 5

Hey @SigridPe ,

Deze functie is inderdaad ook niet beschikbaar. We bekijken momenteel of deze terug wordt toegevoegd. Ik bring de ontwikkelaars op de hoogte dat je dat graag zou hebben, zodat ze weten dat er vraag naar is!

Als jullie nog andere feedback hebben over de app, aarzel niet om dit door te geven.

Groetjes,

Lieze

Wanneer komt deze functie terug? Het was  belangrijk om te weten wat je uitgaven waren en inkomsten voor de maand! Als dit niet terug kom overweg ik een andere bank waar deze functie wel beschikbaar is. Op deze manier weet je van niets en is de app overbodig. 

Reputatie 7

Hallo @Redgixxer 

Op dit moment bekijken we op welke manier we de grafieken kunnen herwerken. Ik heb jammer genoeg nog geen datum waarop ze opnieuw beschikbaar zullen zijn. Je feedback over deze functionaliteit werd alvast wel doorgegeven aan de juiste teams.

Niets gaat er gebeuren  en voor de rest een standaard antwoord dat dit doorgegeven word . Damn wat ben ik kwaad ! Hoe een mens zo afhankelijk kan zijn van een app . Uren werk was dit vroeger in exel om dit bij te houden . Wat moest je meer hebben ,je inkomsten per maand ,je uitgaven per maand ,en een 6 maandelijks overzicht . Dit had net uitgebreider gemogen naar een jaaroverzicht met grafieken ! jullie hebben er al jaren over gedaan om een jaar terug te kunnen keren om een verrichting te vinden .

Met een druk op de knop alles kwijt van het laatste 6 maand overzicht …. Kan ik een nieuw programma schrijven in exel en alles gaan opzoeken per maand en in grafieken omzetten . Echt waar ,als dit eind februari niet in orde is ,ben ik er mee weg !

Dit snap ik echt niet. En nog durven zeggen als eerste bericht "we hebben naar jullie geluisterd. Als ik dat hier zo lees hebben jullie toch niet goed geluisterd. Ik werk zelf in een software/change management omgeving, dit is ongezien... mss kunnen jullie best eens zo snel mogelijk werk maken van een communicatie met een planning wanneer jullie een boel functionaliteiten gaan teruggeven, tenzij jullie graag klanten verliezen.  Budgetoverzicht via de grafiek, begunstigden, doorlopende opdrachten,...

Ik vind die functie een minimum . Is deze al terug beschikbaar .

 

Graag ook asap beide functies terug, grafiek en pdf bestand. Een update van een app is er toch om te verbeteren, niet? Dit is alleen maar veel slechter geworden...

Beste

Kan deze functionaliteit terug toegevoegd worden? Indien niet, kan dit dan ook gecommuniceerd worden?

Duidelijk dat meerdere mensen dit toch missen, en zeg nu zelf, een update dient toch om te 'verbeteren', niet om te 'verminderen'. 

 

Groeten

Beste,

Via de chat ben ik erachter gekomen om ik niet de enige ben die de grafiek functie mist..

Is er hier omtrent reeds enige vordering? De playstore geeft me weer dat de laatste update van 02/Feb is. Kunnen we ervan uitgaan dat deze functie bij de volgende update terug is? Of gaat dit er niet meer van komen? Enige update is welkom.

 

Vriendelijke groeten,

Geert

Reputatie 5

Hey @Gerisg en @SOFIE1984 ,

We hebben net bevestiging gekregen dat de functie terugkomt, maar omdat deze herwerkt wordt, is het helaas nog niet mogelijk om een precieze datum te geven van wanneer deze terug beschikbaar is.

Bedankt om jullie feedback door te geven!

Groetjes,

Lieze

Reageer