Beantwoord

lening jonge caravan

  • 16 August 2022
  • 1 reactie
  • 410 Bekeken

Bij sommige banken kan je een lening voor een caravan aangaan als ‘voertuigfinanciering’, bij Fortis zie ik enkel een beperkte opsomming van gemotoriseerde voertuigen.

Kan ik bij Fortis een lening aangaan voor een caravan van 1 jaar oud als voertuigfinanciering of kan dat alleen als persoonlijke lening?

icon

Beste antwoord van LarsD 16 August 2022, 15:46

Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 5

Hallo @Nathalie B,

Wat voor type caravan is dit juist? Je hebt natuurlijk trekcaravans, residentiële chalets/stacaravans of mobilhomes. 

Wanneer je mogelijkheid hebt om ons bewijsstukken voor te leggen zoals bijvoorbeeld de factuur voor de aankoop van een mobilhome kan je een Lening op Afbetaling met Voorwerp aanvragen. In dat geval heb je ook mogelijkheid tot financiering van de aankoop van een nieuw voertuig of in jouw geval dat het voertuig nog onder de drie jaar oud is,  om de aankoop van een tweedehandsvoertuig te financieren. 

Zo niet, dan moet je eerder gaan kijken naar een Lening op Afbetaling zonder Voorwerp of Persoonlijke lening. Dan kan je een lening aangaan voor de aankoop van accessoires voor een voertuig, zoals bijvoorbeeld een trekcaravan die aangesloten kan worden aan een auto.

We raden aan om verder advies te krijgen hierover contact te nemen met het Easy Banking Centre. Onze adviseurs zijn telefonisch beschikbaar op werkdagen van 7u tot 22u en op zaterdag van 9u tot 17u. Je kan bellen naar 02 433 41 36 of als je Easy Banking App hebt kan je hierop aanmelden en vervolgens klikken op Communicatie>Easy Banking Centre>Lenen.

Reageer