Beantwoord

junior future plan kapitaal plus tak 23

  • 24 August 2023
  • 1 reactie
  • 35 Bekeken

Ik stort maandelijk een bedrag dat voor de helft wordt verdeeld in Junur future plan kapitaal plus tak 23 en junior future plan kapitaalsopbouw tak 21. Is het mogelijk om het bedrag van tak 23 over te boeken op tak 21 en vanaf nu ook mijn maandelijks bedrag integraal te storten op tak 21? Mvg, RenaatvMoeyersoon

icon

Beste antwoord van Julie N 24 August 2023, 12:28

Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 2

Hallo @Renaat Moeyersoon,

 

Bedankt voor jouw bericht.

 

Bedoel je dan dat je het volledige bedrag dat momenteel op het Junior future plan kapitaal plus tak 23 staat, wil overzetten naar de junior future plan kapitaalsopbouw tak 21? 

 

Dit gaat, maar dan ga je de tak 23 volledig moeten afkopen, waardoor je kosten kan aangerekend krijgen.

 

Wat misschien interessanter kan zijn is dat je die Tak 23 vrij van storting laat zetten. Hierdoor kies je zelf of je er al dan niet nog in stort. En dan kan je doormiddel van een doorlopende opdracht het maandelijks bedrag integraal storten op de Tak 21. Je kan hiervoor best even telefonisch contact opnemen. Dan kan een collega alles eens even concreet nakijken voor jou. 

 

Dit kan via Easy Banking App via de optie ‘communicatie’. Kies daar voor ‘Easy Banking Centre’ en kies dan ‘sparen en beleggen’.

 

Heb je geen smartphone? Bel ons dan  op het nummer 02 433 41 34 in combinatie met de Easy Banking Phone-code. Hier vind je de stapjes om deze aan te maken. Een adviseur beveiligd contacteren met de Easy Banking Phone-code | Community BNP Paribas Fortis

 

Het kan wel drukker zijn dan normaal, gezien we veel oproepen binnen krijgen i.v.m. de Staatsbon. Je kan ons contacteren op weekdagen van 7 tot 22 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur. 

 

Groetjes, 

Julie N 

Reageer