Handleiding

Je uittreksels raadplegen via Easy Banking Web en Easy Banking App

  • 12 augustus 2019
  • 0 reacties
  • 583 Bekeken

Reputatie 4
  • BNP Paribas Fortis - Moderator
  • 515 reacties
In Easy Banking kan je eenvoudig je uittreksels raadplegen. De uittreksels zijn beschikbaar vanaf 2012 en worden 10 jaar lang online bewaard.

Easy Banking Web

Op Easy Banking Web kan je bij Mijn Rekeningen, wat ook automatisch opent als je je aanmeldt, achter je rekening op het hamburgermenu klikken en kiezen voor Uittreksels. Hier vind je per maand al je uittreksels van die rekening terug.

Als je al op je transactiehistoriek bent, kan je bovenaan kiezen voor het tabblad Uittreksels.

Wil je eenvoudig de uittreksels van al je producten raadplegen of downloaden? Dit kan via Dagelijks Bankieren en Mijn Uittreksels.

Onderaan vind je een lijst met al je producten. Door op het nummer te klikken, vind je een lijst met alle uittreksels van dat product.

Bij Status onder Afgesloten rekeningen is het ook mogelijk om de uittreksels van reeds afgesloten rekeningen tot 3 jaar terug te raadplegen.

Wil je je uittreksels downloaden? Dan kan dat hier door het product of de producten naar keuze aan te vinken en onderaan te kiezen voor Download uittreksels aanvragen. Bij de periode kan je kiezen om de niet gedownloade rekeninguittreksels te downloaden of alle uittreksels van een jaar of maand.

Geen uittreksels terug te vinden? Bekijk even je voorkeur boven de selectiecriteria. Meer informatie over de voorkeuren en hoe je deze kan wijzigen kan je hier terugvinden.

Klik je op de uittreksels maar opent er niets? Dan zullen waarschijnlijk je pop-ups geblokkeerd zijn. Hier kan je terugvinden hoe je dit kan oplossen.

Easy Banking App

In de Easy Banking App kan je na het klikken op je rekening via de 3 bolletjes rechtsboven kiezen voor Uittreksels waarbij je al je uittreksels kan raadplegen.

Openen deze uittreksels niet? Bekijk bij de instellingen van je toestel of Easy Banking de toestemming heeft om opslagruimte op je toestel te gebruiken.

0 reacties

Geen reactie

Reageer