Beantwoord

Visa Gold

  • 26 October 2023
  • 1 reactie
  • 81 Bekeken

Reputatie 6
Badge +3

Ik heb momenteel een Visa Classic maar stel ik zeg wel stel dat ik zou willen overschakelen naar Visa Gold (geen Mastercard Gold), is dat eigenlijk nog mogelijk om zo’n Visa Gold aan te vragen en kan deze kaart nog gekoppeld worden aan Optiline?

 
icon

Beste antwoord van LarsD 26 October 2023, 13:22

Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 5

Hallo @Alexander,

Indien je graag wil bekijken wat de mogelijkheden zijn voor een kredietkaart aan te vragen raden we aan dit eerst te bespreken met onze adviseurs.

Neem eenvoudig en snel contact op met het Easy Banking Centre via Easy Banking App. Druk onderaan op Communicatie en kies Hulp en contact. Selecteer de categorie en het onderwerp van je vraag en klik nadien op Easy Banking Centre of Neem contact met ons op. Je wordt dan via onze beveiligde lijn doorgeschakeld naar een adviseur die over de juiste expertise beschikt.

Maak je geen gebruik van de app? Contacteer ons dan op het nummer 02 762 60 00 met je 5-cijferige Easy Banking Phone-code. We staan voor je klaar van maandag tot vrijdag van 7 tot 22 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur. 

Voor een kredietkaart is er de mogelijkheid te vragen een Optiline aan te koppelen. Dit kan je ook laten bekijken via een adviseur.

Met vriendelijke groeten,

LarsD

Reageer