Beantwoord

QR-code bug in app

  • 3 January 2023
  • 2 reacties
  • 91 Bekeken

Beste,

Ik had eerder al een berichtje nagelaten in deze community maar dit lijkt maar niet te verschijnen. Ik post het nogmaals. Ik heb een bestelformulier gebouwd in PHP en merkte een bugje op in de app van BNP. Namelijk het mededelingsveld wordt soms niet automatisch meegenomen. Bijvoorbeeld: bestelling 33 werkt niet maar bestelling 99 wel. Buitenom mijn code heb ik dit ook getest op de website van https://epc-qr.eu/?form maar met dezelfde problemen. Ik heb een uitgebreider topic hier lopen: https://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/2165184. Conclusie is echter dat er iets fout zit in de app van BNP. Kan dit opgelost worden? Hoe komt het dat banken de regels betreft deze standaard niet respecteren?

icon

Beste antwoord van LarsD 5 January 2023, 09:01

Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 4

Hallo, @jonasnoa,

Bedankt alvast om ons hierop te wijzen. 

We werken continue om Easy Banking App te verbeteren en we gaan dit dan ook meenemen voor de volgende updates.

Laat ons zeker weten als je nog andere feedback of suggesties voor ons hebt.

 

Met vriendelijke groeten,

LarsD

Beste,

 

Ook wij zijn een toepassing aan het ontwikkelen waarmee we QR-codes genereren om klanten sneller te kunnen laten betalen.

Momenteel lijkt het zo dat wanneer de mededeling cijfers bevat, deze niet verschijnt in de BNP app (enkel getest met iOS), en daarna verschijnt een foutmelding .

 

 

Als er geen cijfers in de mededeling staan, lijkt het wel te werken.

Met de banking apps van verschillende andere banken werkt het wel zoals het is bedoeld en wordt de mededeling uit de QR-code gewoon overgenomen.

 

Met vriendelijke groeten,

Joris

Reageer