Beantwoord

paypal heeft gestort op visa debetkaart

  • 7 November 2023
  • 3 reacties
  • 74 Bekeken

  • Ontdekker - Niveau 1
  • 2 reacties

Beste, 

 

Paypal heeft een terug storting gedaan op mijn visa debetkaart. Dit geld is niet automatisch doorgestort naar mijn zichtrekening. Hoe kan ik dit geld laten doorstorten?

 

Mvg,

Ann

icon

Beste antwoord van Julie N 8 November 2023, 12:54

Bekijk origineel

3 reacties

Reputatie 2

Hallo @Ann1,

 

Bedankt voor jouw bericht.

 

Als er op de visa debet kaart iets wordt teruggestort dan duurt het ongeveer een 10 bankwerkdagen ( weekend dus niet meegerekend) tot het op de rekening staat. 

 

Groetjes, 

Julie N

Julie, 

 

Paypal heeft een bewijs gestuurd van de  terugstorting op de kaart op 30/09. Tot op heden staat niets op de rekening.

 

Mvg

Ann

Reputatie 2

Hallo @Ann1 , 

 

Gaat het over de Visa Debet kaart (groene kaart) of over de Visa Classic ( zwarte kaart)? 

 

Wanneer je iets aankocht met je kredietkaart, maar de betaling geannuleerd of teruggestort werd, dan ontvang je het bedrag terug op je kredietkaart.

 

Deed je die maand nog andere uitgaven, dan wordt dit positieve bedrag daarmee verrekend. Bijvoorbeeld: je gebruikte je kredietkaart om in totaal 200 EUR te kopen, maar een betaling van 50 EUR werd geannuleerd en teruggestort. In dat geval zal er, als er geen andere uitgaven volgen, die maand 150 EUR afgehouden worden om je kredietkaart af te lossen.

 

Voerde je geen andere betalingen uit, of was het totaal van je andere verrichtingen met kredietkaart in een periode, minder dan wat je teruggestort kreeg, dan zal je kredietkaart een positief saldo hebben.

 

Je kan vervolgens vragen om dat saldo op je rekening te laten storten. Dat kan via deze website.

 

Je kan de terugstorting ook aanvragen door ons Easy Banking Centre beveiligd te bellen. Dat kan via Easy Banking App of via Easy Banking Phone.

 

Indien het toch over de Debet kaart gaat raad ik jou aan om even terug met Paypal contact op te nemen. Wij kunnen jammer genoeg niks nakijken ivm inkomende betalingen. 

 

Ik hoop dat ik jou hiermee verder help. 

 

Groetjes, 

Julie N

Reageer